Hypnoterapi og kropp i møte med dissosiasjon

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19,Oslo,Norge

Medlemsutvalget har gleden av å invitere alle medlemmer, kandidater, venner av instituttet og øvrige interessenter til en spennende fagkveld med Atle Austad torsdag den 18.04.24 kl 1800, i Gjerdrums vei 19, 5.etg (med mulighet for digital deltagelse).

Dypdykk i Nic Waals Psykosomatiske Diagnostikk (WSP)

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19,Oslo,Norge

Medlemsutvalget ønsker å invitere kjente og nye ansikter til en fagkveld ved Instituttet, der karakteranalytikere Marit Bang Jensen (psykologspesialist) og Hanne Skei Andersen (psykiater) vier tid til innvielse i Waals Somatiske Psykodiagnostiske undersøkelse.  Vi vil se og høre mer om gangen i selve undersøkelsen, protokollene, tolkninger, testens opprinnelse og dets gradvise endring til å bli … Fortsett å lese «Dypdykk i Nic Waals Psykosomatiske Diagnostikk (WSP)»

Læreanalyseseminaret 2024

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19,Oslo,Norge

Læreanalyseseminaret holdes en gang annethvert år. Formålet er å skape et forum for utveksling der vi utvikler vår refleksjon omkring læreanalysen og løfter bevisstheten omkring læreanalysen som et sentralt ledd i utdanningen. Det severes lett lunsj under seminaret. Program sendes ut til påmeldte på epost så snart det er klart. Du kan lese mer om … Fortsett å lese «Læreanalyseseminaret 2024»

4500kr