Fagkveld: Å forholde seg til avsky i psykoterapeutiske prosesser

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19, Oslo

«Jeg liker det ikke»  -  regulering av avsky i psykoterapeutiske prosesser En mini workshop med Kolbjørn Vårdal I denne mini workshopen vil det holdes en kort introduksjon om avsky som fenomen for så å gjøre øvelser som støtter bevisstgjøring og regulering av avsky. Mini workshopen gjennomføres med fysisk oppmøte i instituttets lokaler. Medlemsutvalget ved instituttet ber … Fortsett å lese «Fagkveld: Å forholde seg til avsky i psykoterapeutiske prosesser»

Slipp meg fri : om intensiv psykoterapi etter seksuelle overgrep og vold (Bergen)

Litteraturhuset i Bergen Østre Skostredet 5, Bergen

Psykolog Per Einar Binder i samtale med psykolog Atle Austad om terapi etter seksuelle overgrep og vold. Sted: Litteraturhuset i Bergen Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne … Fortsett å lese «Slipp meg fri : om intensiv psykoterapi etter seksuelle overgrep og vold (Bergen)»

kr.80-kr.140

Workshop: When Psychoanalytic Theory Meets the Body

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19, Oslo

When Psychoanalytic Theory Meets the Body: Re-envisioning, Transference, Repression/Dissociation and Resistance A 2-Day Workshop by Jon Sletvold and Doris Brothers In this workshop we bring the body-based perspective we are developing in our forthcoming book, Talking Bodies, to some of the most enduring aspects of psychoanalytic theory. The result is not only that the theory … Fortsett å lese «Workshop: When Psychoanalytic Theory Meets the Body»

Kr4000

Veilederseminar 2021 – del 2

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19, Oslo

Dette er del 2 av veileder seminaret for medlemmer som er tatt opp i veileder- og lærerprogrammet. Påmelding må gjøres i forbindelse med del en av seminaret som er tilgjengelig fra: Seminaret er en del av programmet for lærer- og veilederutdanningen. Godkjente lærere og veiledere er også velkommen til å delta.

Lærersamlingen 2021

Hotell Refsnes Gods Godset 5, Moss

Lærersamlingen 2021 vil bli avholdt den 29. og 30. oktober 2021. Utdanningsutvalget har vedtatt å legge årets lærersamling til Hotell Refsnes Gods i Moss. Program og mer informasjon for årets læresamling blir publisert her og sendt ut til instituttets medlemmer så snart det er ferdigstilt.