Et liv som psykolog og terapeut

Norsk Karakteranalytisk Institutt Gjerdrums vei 19Oslo,

Bente Gahnstrøm er født i Stvanger i 1947. Cand. Psycho. fra 1974. Arbeidet som vit.ass. ved Universitetet i Bergen, Skolepsykologisk Kontor i Trondheim, Skarrud behandlingshjem for barn i Buskerud, utdanningsstilling ved Nic Waals Institutt, dagavdeling ved psykiatrisk avdelin, Tønsberg sykehus, og psykolog i sengepost ved Dalane DPS, Egersund. Hun har drevet egen praksis siden 1983.  … Fortsett å lese «Et liv som psykolog og terapeut»

Karakteranalyse: Kroppsbevissthet i et relasjonelt perspektiv (Bergen)

Litteraturhuset i Bergen Østre Skostredet 5,Bergen,Vestland

Turid Nylund, Kari Galaaen og Ketil Langeland «The talking cure» -OG «The listening cure». Den verbale dialogen oppfattes med øret. Men under den verbale dialogen ligger en kommunikasjon med emosjonelt ubevisste, implisitte og nonverbale budskap. Disse oppfattes med øret OG med hele resten av kroppen. Intuitiv innsikt er en kroppslig kommunikasjon. Den kan læres! NKI … Fortsett å lese «Karakteranalyse: Kroppsbevissthet i et relasjonelt perspektiv (Bergen)»

Lærersamlingen 2021

Hotell Refsnes Gods Godset 5,Moss,Viken

Velkommen til lærerseminar 2021! Temaet for årets Lærersamling er resultatet av et ønske som ble fremmet på forrige Lærersamling (i Bergen,) nemlig en kompetanseheving i sexologi. I høst gjennomfører Psyk.spes./sexolog/karakteranalytiker Sidsel Schaller et online seminar i dette emnet. Fokuset for årets Lærersamling vil bygge på de refleksjonsspørsmålene som stod i kompetansehevingsprogrammet, og det er ønskelig … Fortsett å lese «Lærersamlingen 2021»

Kr.3500