Neste seminarer

Stablede steinerUtdanningen gir kandidatene ferdigheter som terapeut. Dette gjøres gjennom en veksling mellom teoristudier, øvelser og kliniske drøftinger. Det legges vekt på å skape sammenheng mellom kandidatenes teoretiske forståelse og det som skjer i det mellommenneskelige møtet mellom pasient og terapeut. Det er et spesielt fokus på kroppslig, implisitt og ubevisst dialog og samspill. I utdanningen blir særlig kandidatens egne reaksjoner og følelser vektlagt som en inngang til forståelse av pasienten. Utdanningen gir ferdigheter i arbeide med symptomlidelser (angst, depresjon, rus, spiseforstyrrelser, traumer m.m.) karakterproblematikk og alvorlig psykisk lidelse.

Som regel har vi to grunnseminarer og et videregående seminar gående samtidig. Grunnseminarene starter opp normalt hvert år.

Neste grunnseminar i Oslo har oppstart den 23. august 2019.

Neste oppstart i Bergen og Kristiansand publiseres så snart datoer er fastsatt.

Videregående seminar som regel starter opp i januar annet hvert år. Neste vidregående seminar er planlagt å starte i januar 2020. 

Det er 8-10 seminardeltagere på et seminar. Ønsker du å melde deg på utdanningen, kan du sende en e-post til: kontor@karakteranalyse.no med søknadssjema, cv og attester.

Har du spørsmål kan du også ringe oss på 412 56 600.

------------------------------


Jeg godtar at Norsk Karakteranalytisk Institutt bruker min kontakt informasjon til å sende meg søknadskjemaet for den karakteranalytiske utdanningen (obligatorisk).