Kontorleie

Norsk Karakteranalytisk Institutt disponerer til sammen 497 m2 i nydelige og rolige omgivelser i Nydalen. Instituttets lokaler består av flere kontorer/behandlingsrom for privat praktiserende psykologer og faglige undervisningsrom for spesialistutdanning i karakteranalyse og kroppsorientert psykoterapi. Dette gir rammer for det gode faglig fellesskapet som er her i dag med muligheter for gjensidig utveksling, utvikling og inspirasjon.

Lokalene består av et felles venteareal med egne toaletter for besøkende. Kontorene har en størrelse på 17-18 m2. I tillegg er det et felles utstyrt kjøkken, et romslig møterom, fagbibliotek, og tilgang til lokaler for grupper som kan reserveres. Gjerdrumsvei 19 har en god kantine som er tilgjengelig for leietakerne og Instituttet arrangerer fagkvelder, kurs og seminarer som ofte også er tilgjengelig for leietakerne.

Ta kontakt hvis du er interessert i å leie et kontor/behandlingsrom.

Norsk Karakteranalytisk Institutt administrerer utleie av kontorene og kan kontaktes på epost kontor@karakteranalyse.no, telefon 412 56 600 eller ved å bruke skjemaet under:

    Jeg godtar at Norsk Karakteranalytisk Institutt bruker min kontakt informasjon til å ta kontakt med meg for videre oppfølging om dette (obligatorisk).