Seminar i New York 3.11 med Jon Sletvold og Sue Shapiro

Steps Toward an Embodied Psychoanalysis and Psychotherapy: A Workshop«Steps toward an embodied pschychoanalysis and psychotherapy» er et seminar med Jon Sletvold og Sue Shapiro 3.11 på The New School for Social Research i New York. Seminaret tar utgangspunkt i de metodene som er utviklet på Karakteranalytisk Institutt de siste årene, og som benyttes i vår utdannelse i psykoterapi.

Mange psykoanalytikere ved The New School og ved postdoc programmet i psykoterapi og psykoanalyse ved New York University har fattet interesse for vår tilnærming til psykoterapi og veiledning, blant dem Adrienne Harris, Jeremy Safran og Sue Shapiro. Jon Sletvold har i mange år hatt et samarbeid med Sue Shapiro. Hun har også vært gjest på Karakteranalytisk Institutt og har holdt en workshop hos oss. Seminaret 3.11 vil bygge på Jons bok «From Freud to Reich to Relationality», som vant The Gradiva Award i 2015 – et annet uttrykk for interessen denne tenkningen vekker i psykoanalytiske miljøer i USA.

Vi på NKI gleder oss over at metodene som er utviklet hos oss inngår i en bredere samtale om det å integrere kroppen i det psykoanalytiske feltet, og den internasjonale tilknytningen dette skaper for oss.

Klikk her for mer informasjon om seminaret..